Opsætning af byggepladshegn

FÅ PROFESSIONEL HJÆLP TIL OPsætning AF BYGGEPLADSHEGN

Få hjælp til opsætning og/eller nedtagning af vores byggepladshegn. Kontakt os for en god pris.

Alle priser på byggepladshegn.dk er beregnet ud fra, at du selv kan sætte hegnet op og tage det ned igen. Vi kan naturligvis hjælpe med både opsætning og nedtagning af store som små løsninger med byggepladshegn. Vores montører er alle udlærte fagfolk med stor erfaring i hegn til entreprise samarbejde, byggepladser og meget mere. Brug gerne vores erfaring ved større projekter. Prisen for opsætning eller nedtagning af hegnet beregnes pr. time og er afhængig af opgavens omfang.

 

> Se vores byggepladshegn her

> Se vores porte og låger her

 

Hjælp til opsætning af den stationære mobilløsning

Et byggepladshegn, som skal anvendes gennem en længere periode kan oftest kombineres med elementer af vores faste hegn som f.eks. fletvæv og panelhegn. Kombinationen gør løsningen billigere og samtidig mere robust. Til denne type løsning kan vi levere store, fleksible porte og låger med og uden automatik, som kræver stor erfaring med opsætning. Vores erfaring med entreprise samarbejde er ofte meget nyttig allerede i planlægningsfasen. Brug derfor gerne vores erfaring tidligt i jeres planlægning.

 

Kontakt os og hør nærmere om mulighederne eller ring på telefon 6225 1254

Flytbart hegn - byggepladshegn-til-Danmarks-måske-skarpeste-priser.

super kvalitet

PIT Hegns byggepladshegn er lavet i en god kvalitet, som sikrer, at dit byggehegn står sikkert under hele byggeprocessen.

Hurtig levering

Vi kan levere de fleste byggepladshegn inden for få dage, og ved større mængder hegn leverer vi inden for nogle få uger.

gratis vejledning

Vi yder dig professionel hjælp til valg af den bedste hegnsløsning. Vores medarbejdere er fagfolk med stor erfaring og øje for detaljen.

Kontakt os

Ring på: 
6225 1254

eller skriv til os her, og vi ringer dig gerne op