Godt at vide om byggepladshegn

 

Ingen skjulte omkostninger eller en masse med småt

nyttig info om vores byggepladshegn


hvordan køber jeg BYGGEPLADSHEGN ?

Vælg dit mobilhegn afhængig af type her på siden. Find det tilbehør, du ønsker. Kontakt os, hvis du har brug for vejledning eller vil have en samlet pris inkl. moms og levering. Du kan kontakte os via e-mail eller telefon .

kan jeg få hjælp til valg af hegn ?

Alle PIT Hegn medarbejdere er fagfolk inden for hegn og kan hjælpe dig med, hvilken type hegn du bør vælge. Brug også gerne vores store erfaring med projektering og entreprise.Hvordan bestiller og betaler jeg ?

Du kan bestille via e-mail eller på telefon . Brug gerne vores simple prisberegner til at beregne din pris inkl. gummifødder og klammer. Send os en e-mail eller ring til os for en komplet pris inkl. moms og levering. Der afregnes via faktura med vores standard betalingsbetingelser, med mindre anden aftale indgåes.

KAN JEG LEJE BYGGEPLADSHEGN?

Nej. Hos PIT Hegn lejer vi ikke mobilhegn ud. Til gengæld køber du til Danmarks måske skarpeste priser, får hurtig levering og har altid vores hjælp og rådgivning lige ved hånden. Vi hjælper naturligvis gerne med opsætning og nedtagning af dit hegn ved større løsninger.


HvILKEN LEVERINGSTID kan jeg forvente ?

Alle vores standard mobilhegn og tilbehør er lagervarer, og vi kan derfor levere i hele Danmark inden for få dage. Er der tale om større mængder eller låger/porter, som vi ikke har på lager, kan du forvente levering inden for et par uger. PIT Hegn er kendt for altid at levere til aftalt tid.

 


kan jeg få hjælp til opsætning AF HEGN?

Alle priser på byggepladshegn.dk er som udgangspunkt beregnet til, at du selv sørger for både opsætning og nedtagning. Mobilhegn er lette, flytbare hegn og er derfor meget håndterbare. Vi kan naturligvis hjælpe dig med både opsætning og nedtagning. Kontakt os for en god pris.

Er der garanti på byggepladshegn og tilbehør ?

PIT Hegn byggepladshegn er galvaniseret hegn af høj kvalitet, og du kan derfor forvente en høj levetid. Vi henviser til vores almindelige garanti bestemmelser i vores salgs- og handelsbetingelser. 


HVORFOR KØBE I STEDET FOR AT LEJE?

Skal du bruge dit mobilhegn gentagne gange, kan det ikke svare sig at leje. Dine omkostninger bliver for høje. Vores beregninger viser, at din investering i at købe mobilhegn ofte har tjent sig hjem inden for 8-10 måneder. 

Kontakt os

Ring på: 
6225 1254

eller skriv: