Mobilhegn  – alt i byggepladshegn, porte og låger

BYGGEPLADSHEGN - HEGNSTYPER

BYGGEPLADSHEGN - HEGNSTYPER

Køb dit næste mobilhegn hos PIT Hegn. Bestil i hele pakker til fordelagtige priser. Solid kvalitet og altid hurtig levering.
SE HEGNSTYPER

LÅGER OG PORTE TIL BYGGEPLADSHEGN

LÅGER OG PORTE TIL BYGGEPLADSHEGN

Et sortiment af låger og porte som passer til vores byggepladshegn. Giver dig mulighed for sikker adgang til din byggeplads. Fra simple låger til flytbare skyde- og foldeporte til brug for de store byggepladser.
SE LÅGER OG PORTE

BYGGEPLADSHEGN - TILBEHØR

BYGGEPLADSHEGN - TILBEHØR

Byggepladshegn er let at tilpasse dine aktuelle behov grundet et varieret udbud af tilbehør, som gør det muligt at gøre dit mobilhegn mere sikkert og stabilt. Tilbehørsprogrammet indbefatter gummiefødder, samle-klammer mv.
SE TILBEHØR

RÅD & VEJLEDNING

RÅD & VEJLEDNING

Er du i tvivl om, hvilken type mobilhegn, låge eller tilbehør, du har brug for? Kontakt os og få gratis vejledning eller et uforpligtende tilbud.
KONTAKT OS

Et byggepladshegn – som også kaldes mobilhegn – er en enkel og praktisk løsning som midlertidigt hegn ved f.eks. byggepladser, arrangementer eller udgravninger. Mobilhegn er meget populære, da det er et flytbart hegn i et let materiale, som kan bruges til afspærring af områder i kortere og længere perioder. Hos PIT Hegn får du den bedste kvalitet til Danmarks måske skarpeste priser. Vi har gjort det nemt og overskueligt for dig: Prøv vores prisberegner og se, hvad det vil koste at købe dit mobilhegn i stedet for at leje.

Vi leverer mobilhegn i hele Danmark

Du kan købe mobilhegn hos PIT Hegn til fordelagtige priser og altid med hurtig levering. Køber du i hele pakker, får du endnu skarpere priser. Vores byggepladshegn fås i forskellige størrelser. De samles med solide beslag mellem de enkelte elementer. De opsættes i gummifødder eller betonklodser, som sikrer, at hegnet står solidt – også selvom det skulle blæse. 

Vores hegn, låger, porte og tilbehør får vi fra udvalgte Europæiske producenter, og vi står derfor inde for kvaliteten. Har du brug for at holde ubudne gæster ude, så har vi hegnet til dig. Læs mere om alle vores hegnstyper, vores udvalg af låger og porte til mobilhegn samt vores udvalg af tilbehør til mobilhegn. Du kan altid velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud. Kontakte os her.

Vi sidder klar til at hjælpe dig på telefon 6225 1254, hvis du har brug for gratis rådgivning.

Mobilhegn---alt-i-byggepladshegn,-flytbare-hegn,-porte-og-låger.

Mobilhegn til mange formål

Byggepladshegn bruges – som navnet antyder – hovedsageligt på byggepladser rundt omkring i landet af kortere eller længere varighed. Mobilhegn er dog også fordelagtige andre steder.

 

De er f.eks. meget nyttige som festivalshegn eller publikumshegn ved koncerter, cykelløb eller andre events i byen samt ved kommunale anliggender f.eks. kloakarbejde, hvor visse områder skal spærres af for uønskede gæster. Da hegnet ikke vejer meget, er det også meget anvendt foran butikker om natten, hvor man ikke ønsker at flytte varerne ind efter lukketid. Her er der forskel, hvilken størrelse hegn du har brug for. 

 

Vores hegn til afspærring er mindre og anvendes derfor oftest til en eller form for trafikregulering. Her er fokus ikke på en skærpet adgangskontrol men markering af et område. Har du brug for sikkerhed, er det vores byggepladshegn, du søger. Hegnet er højere og derfor sværere at komme igennem.

 

Uanset hvilket formål, du har til et mobilhegn, så kan du helt sikkert finde det helt rigtige hegn her ved os. Se vores forskellige mobilhegn hegnstyper.

Mobilhegn - adgangskontrol med sikkerheds tilbehør. Danmarks måske billigste priser

Prioritér sikkerheden med mobilhegn

Når der afholdes udendørs arrangementer, eller hvis der er gang i et byggeri, er det ikke altid muligt at rydde maskiner og udstyr væk hver dag. Det kan medføre besøg af uønskede gæster, som har til hensigt at stjæle de efterladte genstande eller måske endda af personer, som har hærværk eller ildspåsættelse i tankerne. Det kan føre til en stor ekstraregning på enhver byggeplads eller til ethvert arrangement, når maskiner og udstyr enten bliver stjålet eller ødelagt – for slet ikke at nævne al den tid, der går til spilde, når arbejdet ikke kan fortsætte fra dagen før.

 

Der findes dog en nem og hurtig løsning på netop skærpet adgangskontrol: det flytbare mobilhegn. Et mobilhegn kan sikre ethvert sted mod ubudne gæster, hærværk og tyveri. Vores mobilhegn er af god kvalitet fra Europas største producenter, og de kan derfor med fordel bruges til steder, hvor der netop er behov for ekstra sikkerhed.

Se vores tilbehør til de forskellige mobilhegn.

Flytbar-hegn---mobilhegn-til-Danmarks-måske-skarpeste-priser.

Sikker adgangskontrol med låger og porte

Sikkerheden er uden tvivl den vigtigste faktor, når vi taler om mobilhegn. Det betyder dog ikke, at det skal være svært for dig at komme ind og ud. Det er her den solide låge til hegn, sikre adgangslåger og mobile porte kommer ind i billedet.

 

Vores låger og porte til mobilhegn giver dig nem og sikker adgang, og så passer de til alle vores hegnstyper. Vores sortiment har alt lige fra den lille adgangslåge med og uden ekstra sikkerhed (lås) til den store skydeport eller svæveport, som anvendes ved længerevarende projekter.

 

Afhængigt af dit budget kan du få vejledning til type af port og låge, som vil mest anvendeligt til lige præcis dit projekt.

Tilbehør til mobilhegn. Danmarks måske billigste priser

Gør dit byggehegn mere sikkert og stabilt med det rigtige tilbehør

Alle vores mobilhegn og byggehegn er af en kvalitet, der holder til at blive flyttet mange gange uden at blive nedslidt. Dit valg af tilbehør kan gøre en stor forskel for, hvor sikkert dit byggehegn eller mobilhegn står. Vi anbefaler derfor, at du også køber dit tilbehør til byggehegn hos os, da vi kan stå inde for kvaliteten i forhold til sikker adgangskontrol. Vi har et stort udvalg af kvalitetstilbehør til byggepladshegn, som kan gøre dit mobilhegn mere sikkert og stabilt f.eks.

  • Betonklodser til afspærring
  • Skråstiver
  • Klammer
  • Betonfod til stolper
Opsætning af byggepladshegn. Danmarks måske billigste priser

Køb dit mobilhegn – det betaler sig

Til dig, der har brug for at anvende et flytbart hegn gentagne gange eller har et længere byggeprojekt foran dig, kan det svare sig at købe hegnet i stedet for at leje. Ofte har din investering betalt sig ind efter nogle måneder.

 

Køb i hele pakker og få gode pakkepriser fra os.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

derfor vælger du pit hegn

Passionen

Fagfolk med passion for hegn, der både rådgiver og monterer efter behov.

Erfaringen

Mere end 25 års erfaring med hegn
- små som store projekter.

Prisen

Vi leverer kvalitet. Køber du større mængder, får du endnu bedre priser.

Vi leverer til tiden hver gang

Bredt sortiment, stort lager og hurtig levering i hele landet.
Kilometervis af PIT Hegn i hele Danmark - det forpligter.

FÅ ET GODT TILBUD PÅ EN KOMPLET LEVERET LØSNING

Ring på: 
6225 1254

eller skriv til os her, og vi ringer dig gerne op