Afspærring – hegn, barriere og tilbehør

AFSPÆRRING - HEGNSTYPER

AFSPÆRRING - HEGNSTYPER

Køb din næste afspærring eller barriere hos PIT Hegn. Bestil i hele pakker til fordelagtige priser. Kraftig kvalitet og hurtig levering.
SE HEGNSTYPER

AFSPÆRRING - TILBEHØR

AFSPÆRRING - TILBEHØR

Diverse tilbehør til vores afspærringselementer som f.eks. metalfødder, bøjlelås og klammer til paneler.
SE TILBEHØR

RÅD & VEJLEDNING

RÅD & VEJLEDNING

Er du i tvivl om, hvilken type afspærring eller barriere, du har brug for? Kontakt os og få gratis vejledning eller et uforpligtende tilbud.
KONTAKT OS

Afspærring med flytbare hegn er en ideel løsning til afskærmning af områder i forbindelse med forskellige begivenheder, mindre renoveringer samt til tidsbegrænset afspærring med trafikregulering. Disse hegn er specielt populære til alsidige formål, da det er lave, flytbare hegn i et let materiale. De kan nemt benyttes uden låge eller port, da hegnet i sig selv kan fungere som åbning. Et afspærringshegn fra PIT Hegn er altid af en god kvalitet, dvs. meget slidstærke og 100% genanvendelige. Se de forskellige hegnstyper til afspærring her.

Afspærringshegn - nem afspærring med mobilhegn

Sikker afspærring til fordelagtige priser 

Du kan købe mobilhegn til afspærring og afskærmning hos PIT Hegn til fordelagtige priser og altid hurtig levering. Vores afspærringsbarrierer er stålhegn (metal af gennemtestet kvalitet), som er monteret med solide beslag til at samle de enkelte elementer. Hegnet opsættes i enkle eller dobbelte metalfødder, som gør det let at flytte på hegnet.

 

Vi leverer hegn til afspærring og tilbehør i en god kvalitet fra nogle af Europas førende producenter, hvilket betyder, at sikkerheden er i top.

 

Du er velkommen til at sende os en e-mail eller ringe til os på 6225 1254 og høre mere om de forskellige hegnstyper.

Den nemme måde at markere et areal

Gør det nemt for jer selv at holde styr på ”afstand” med afspærringshegn. De er nemme at flytte på, nemme at rengøre og prisen er lav!

 

Fordele ved vores afspærringshegn:

– Vejer kun 8,4 kg
– Kan nemt forbindes med hinanden med kroge/øjer
– Fylder minimalt under opbevaring

 

Med kun 10 stk. afspærringshegn kan du dække mere ca. 23 meter!

Bestil i dag – vi sender hjem til dig direkte fra vores lager.

Vejafspærring med byggepladshegn. Danmarks måske billigste priser
Sikkert mobilhegn, porte og låger. Danmarks måske billigste priser

Skal du vælge byggepladshegn eller afspærringshegn

Vi råder over et stort udvalg af forskellige hegnstyper til afspærring. Det traditionelle afspærringshegn, der fungerer som en barriere for fodgængere eller som bruges til at skabe et mindre trafikstyringssystem med, er vores mindre hegn. Der findes dog et utal af anvendelsesmuligheder for dette mindre sikkerhedshegn. Det kan nemlig bruges alle steder, der kræver nem og hurtig midlertidig afspærring.

 

 

Vores byggepladshegn, som er højere,  er også anvendelig til disse formål men er ikke helt så handy at flytte som vores afspærringshegn, udelukkende pga. størrelse og vægt. De anvendes derfor oftest til mere stationære formål på byggepladser, byggeprojekter ved trafikerede veje. De anvendes også ofte foran butikker og forretninger, hvor varerne ikke skal flyttes ind efter lukketid. Med byggepladshegn opnår du en højere sikkerhed, som stadig er en flytbar løsning. Vælger du vores anti climb produkter, opnår du endnu større sikkerhed, da maskerne gør det svært at klatre i hegnet (forhindrer indtrængen).

Afspærring-og-afskærmning-med-byggepladshegn.-Billig-levering-i-hele-Danmark

Fordelene ved vores mobilhegn til afspærring

Vores afspærringshegn har mange fordele. Med en vægt under 10 kg er det nemt at flytte afspærringen efterhånden, som f.eks. renoveringen eller kloakarbejdet skrider frem. Til et cykelløb eller motionsløb er det også let at ændre ruten undervejs eller lave nye indgange/udgange til skiftesteder eller plads til publikum.

 

 

Vores afspærringshegn er en type gitterhegn af en solid kvalitet, som er fremstillet af stål. Vi anvender udelukkende hegn fra Europas største producenter, hvilket betyder, at de i den grad er slidstærke og kan bruges til det ene arrangement efter det andet uden problemer. Det er også derfor, du vælger at købe dit afspærringshegn i stedet for at leje.

 

Når du skal bruge et hegn gentagne gange, kan det ikke svare sig at leje, da omkostningerne bliver for høje. Din investering i at købe har ofte tjent sig hjem inden for 8-10 måneder – afhængigt af hvad og hvor meget naturligvis. Vi hjælper dig gerne med en beregning. Se også vores tilbehør til afspærringshegn.

Afspærring - afspærringshegn til Danmarks billigste priser.

Har du brug for hjælp til valg af hegn?

Det er ikke altid let at vide hvilket hegn, der passer bedst til et bestemt formål. Har du ikke købt afspærringshegn før, kan du starte med at bruge vores prisberegner – her har vi gjort det nemt og overskueligt for dig at se din pris. 

 

 

Hos PIT Hegn er vi gennem årene opsat kilometervis af hegn, også til afspærring og afskærmning. Vi vil også gerne hjælpe dig. Brug os som din sparringspartner til dit projekt, og vi hjælper dig med en gennemført og sikker løsning, der kan holde år efter år.

 

 

Du er velkommen til at skrive en e-mail til os eller ringe til os på 6225 1254 og høre mere om vores afspærringshegn.

derfor vælger du pit hegn

Passionen

Fagfolk med passion for hegn, der både rådgiver og monterer efter behov.

Erfaringen

Mere end 25 års erfaring med hegn
- små som store projekter.

Prisen

Vi leverer kvalitet. Køber du større mængder, får du endnu bedre priser.

Vi leverer til tiden hver gang

Bredt sortiment, stort lager og hurtig levering i hele landet.
Kilometervis af PIT Hegn i hele Danmark - det forpligter.

Kontakt os

Ring på: 
6225 1254

eller skriv til os her, og vi ringer dig gerne op